Merveaaa Guzel anneler alabilecegimiz bi yer yok inek sutu o yuzden ev yogurdu yapamiyorum malesefki cok aradim cevrede yok bilmedigim yerdende almak istemiyorum marketlerdeki yogurtlardan hangisini tercih ediyorsunuz tabi eden varsa onerebileceginiz marka da olur
Aley_ Merveaaa İnek sütü alamadığım, bulamadığım zaman(sütçü genelde bazen gelemiyor) marketlerde satılan atatürk orman çiftliği sütü ile yapıyorum yoğurdu. Ama marketten yoğurt ne tercih edilir bilmiyorum üstte kalsın.☺️
Eesay Merveaaa Merve Hanım benim de yakınlarımda günlük süt yok malesef. Marketten günlük pastörize sütlerden alıp mayalıyorum ben denemek isterseniz bir bakın🌸
Anastasia Canım bimde altın süt diye günlük süt var ondan yapanlar varmış. Üstünde de yazıyor yapılır diye. Bir araştır istersen. Ben internetten buldum bir sütçü numarası getiriyorlar şükür. Tabi ben İstanbul’da yım 😕belki oralar da da vardır bir internetten bak istersen
Eesay Merveaaa ben yoğurt makinesi ile mayalıyorum. Normal mayalamadım hiç. Ama kaynatıp mayalama sıcaklığına getirin, serçe parmağı ile sıcaklığı kontrol edin. 6-7 saniye dayabiliyor olmanız lazım sütğn sıcaklığına. Sonra sütten mayanıza biraz ekleyip sıcaklığını eşitleyin. Daha sonra mayayı süte katıp hafifçe karıştırın hareket ettirmeden fazla sarın. Normal mayalama böyle diye biliyorum
Wolverine Merveaaa ben migrosun günlük sütü ile mayaliyorum yogurdumu, açık süt kullanmıyoruz. Tavsiye ederim. O un dışında activia probiyotik bebeğine de yedirebilirsin
YABANGULUM Merveaaa marketten günlük süt alıyorum 1 litre, onunla yapıyorum.Ama siz ailecek yiyecekseniz az gelir 1 litrelik sütten yapılan yoğurt.Sek günlük süt ,içim günlük süt, bimdeki hangisi olursa artık
Ssultannn Merveaaa marketlerdeki günlük süttende mayalayabilirsiniz isterseniz tabi ben hep günlük cam şişe sütten mayalıyorum