Kızlar bebeğim kızım 3 ay 7 günlük anne sütü almıyor mama ile besleniyor. Ve eşim,kaynanam benim bebeğe birşeyler yedirmemi istiyor. Geçen gün söylemesi ayıp patates yemeği yaptım kaynanam benden çekinir bu zamana kadar hiç lafının altında kalmadım eşimde sınırlı biri olduğu bana hiç kaynanalik yapma fırsatı vermedim ama geçen gün patates yemeğinin suyundan illa kızıma vermek istedi. Ben hayır dedim sonra eşim de taktı kafaya vereceksin şu bu. Sınır oldum. Kaynanam sustu eşim başladı. Vicdansız anne bile oldum. Neymiş çocuk yemeklere bakıyormuş benim nasıl içim rahatmıs. Masada yoğurt vardı yoğurt veririm herhalde dimi dedi eşim ya ben ona zamani gelince mayalicam market yoğurdu mu verilir 3 aylık bebeğe dedim. Küstük konuşmuyoruz. Ben annesiyim dedim bende babasıyım diyor. Tamam da 3ayllik bebeğe ben nasıl yemek suyu vereyim ya. Kaynanam da 4.dolsun veririz başlarız diyor allah allah vermem diyor kız git saçmalama öyle yaparsan büyüyünce yemek yemez diyor. Ya ben mi abartıyorum arkadaşlar fikir verin.