Leyla123 6 aylık bebek için hangi pekmezi almalıyım kızlar keçi boynuzu özü ağır diyorlar keçi boyunuzu pekmez falan diyorlar anlamadım hangisini alayım kuzular
Mom14 Leyla123 ben yanlışıkla üzüm pekmezi almışım şeker oranını düşünmeden keçi boynuzu almam gerekirken şimdi keçi boynuzu pekmezi alcam bende
Erva-mm Leyla123 keçi boynuzu çok agir canım 😔 ben köyde dut uzum ve hurma pekmezi yaptım kızım için onları veriyorum
2prematureannesi Leyla123 dut pekmezide olabilir canım ama doğal yapılmış bulursan daha iyi olur yani doğal yapılanlara fazla seker koymuyorlar
Analist Leyla123 dün bu konuyu doktorumuzla gorustuk keci boynuzu özünün ağır oldugunu söyledi. Normal pekmez ya da keci boynuzu pekmezi verebilirsin dedi
2prematureannesi tosbigim11 evet canım her pekmeze şeker koyarlar ama tadı bozulmaması için ölçüye göre koyarlar
tosbigim11 2prematureannesi ama.mesela köyde gözümün önünde yapıldı pekmez şeker koyulmadi hazır larda mı pekmez oluyor acaba kafamda deli sorular 😬
busramerve Leyla123 biz keçiboynuzu özü kullanıyoruz tek başına içmiyor zaten armutlu karabuğday unlu mama yapıp içine bir çay kaşığı ekliyorum. Ağır gelmiyor.
Nrgs Leyla123 ben hafiften ağıra doğru sıralamasının dut, üzüm, keçiboynuzu olduğunu okumuştum o yüzden dut pekmeziyle başlamıştık
2prematureannesi tosbigim11 köyde yapılanlarada koyuyordurlar ama bazıları koymuyor olabilir canım mesela benimde kaynanamlar yapıyor onlar koyuyor mu bilmiyorum yapılırken görmedim ama fabrikasyon olanlara koyuyorlar canım