Yigitoglum_2 Ne zaman dan sonra kullanmaya başladınız ve içeriği temiz olan hangisi acaba ? Bebeğim 1 yaşında vermeye başlamalı mıyım
idillinamom Yigitoglum_2 Bebeğiniz balık tüketiyor mu ? Benim kızım balık tükettiği için balık yağını tam 1 yaşında almadım. Pandeminin ilk başladığı zamanlar balık bulmakta zorluk çekmiştik. Bir de güvenemedim hiç bir balıkçıya. Balık yağı aldım bu yüzden. Möllers marka aldım ben 😊
Woody Yigitoglum_2 5 aylıkkrm başladık. Konu açmıştım ama balık yagı başlıgı gördüğüm her konuya şunu ekliyorum https://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/selcuk-sirin/cocuklarda-zekayi-arttirmanin-3-yolu-40805270
Milamoms Yigitoglum_2 8 aylık oldu dün aldım ilk balık yağını ocean aldım içeriği temiz tabi en iyisi möllers dedi eczacı ama aşırı pahalı bizi aşıyor
Baby_Mila Yigitoglum_2 artık yaşındaysa verebilirsin annesi bağışıklığı güçlenir malum bu zamanlarda çok daha önemli ben kızıma möllers elmalı veriyorum her gün bir çay kaşığı
Rengin idillinamom tadı nasıl möllers in ben nutrigen aldım hiç sevmedi kızım tadını 🙄 değiştirsem mi diyorum acaba
Harvicell Woody doktorunuz mu önerdi bize bir şey söylemwdi doktor ama 6 aylığız . 1 yaşında veriliyor diye bende sormadım
GunesliHayat Kızım 13 aylık.doktorumun önerisiyle Krilom markaya başlayacağız.sipariş ettim gelmesini bekliyorum 😇
Rengin idillinamom bir de bişey daha sormak istiyorum size aç karınla mı tok karınla mı veriyorsunuz?
Minikimmm Baby_Mila bir sağlıkçı arkadaşım 2 yasinda başlaması daha iyi dedi dr sormadım ama bende başlamak istiyorum