Deletedmom416 Aya girdik. Kilo alımı 1-2 aydır durdu denecek kadar az 8,5 kilo ek gıda olarak sadece kahvaltı yapıyor arada bir de yoğurt yiyor ama başka hiç bir şey yemiyor hele çorba zaten yediremiyorum. Mamasını değiştirmiştim 4 aylıkken Sma mama kullanıyoruz kilo almıyor eskisi gibi mama markası önerirmisiniz ??
[silindi] Deletedmom416 bacım kilosu güzel yani 9 aylık kilosu iyi yni😊ama illa mama istiyorsan golden goat kilo yapıyor ❣️
Deletedmom416 [silindi] az önceki postumda 5 aylık bebek 10,5 kilo dedi biri 5 aylık bebek 8 kilo dedi benim ki gözüme iyice zayıf geldi millet ne yediriyor anam valla anlayamadım 😂😂😂
[silindi] Deletedmom416 mesela şöyle doğum kilosuna göre değişiyor bnimki 2800 doğmuştu kıyas anlama sakın 5 aylıkken 9 kiloydu anne sütüyle ama senin doğum kılına göre değişir takma yni
Aliemir14 5 aylık bebeğim 7 kilo. Bebekten bebeğe değişir canım o .hiç sıkılma kilo alsın diyosanda Aptamil kesinlikle kilo aldırıyor
Aliemir14 5 aylık bebeğim 7 kilo. Bebekten bebeğe değişir canım o .hiç sıkılma kilo alsın diyosanda Aptamil kesinlikle kilo aldırıyor