Gulfemgokcenesat 1 ay 15 günlük olduk.karnımız tok altımız temiz gazımızyok 😔😔😔 Normalde olmaz ama iki gündür kızım geceleri hiç uyumuyor sabaha kadar zorla uyutuyorum. Gündüzde normal uyuyor neden böyle bir geçiş mi bu ne ya yardımcı olur musunuz 😔
Serminay Gulfemgokcenesat benimkide böyle gündüz hiç uyumuyor gece uyuyor canım büyüme atağı sanırsam. Kucağına al beraber uyuyun ben böyle bir çözüm buldum.
Eyocan15 Gulfemgokcenesat canım şuan yazdıklarının aynısını ben yaşıyorum banyo yaptırıp biraz masaj yapıp kendiliğinden uyudu ama eminim gece yarısı kalkıp sabaha kadar uyumucak her gün böyleyiz.. inşallah düzelir ayağımda sallamaktan da uyku uyumamaktan da yoruldum ama düzene girene kadar yapacak bişey yok canım bizde 1 ay 20 günlüğüz
Gulfemgokcenesat Serminay yapıyorum canım herseyı ayakta yürüyerek sallıyorum uyuyor kucagımda ama yatağına koycagın zaman ağlayarak uyanıyor 😔😔bu duruma çok üzülüyorum ya
Serminay Gulfemgokcenesat yatağına koyma sende uyuyabileceğin şekilde kucağında beraber uyuyun yoksa cidden uykusuz kalıyorsun.
Gulfemgokcenesat Eyocan15 valla canım delirmeme ramak kalıyor ayağımda sallıyorum uyumuyor ne yapcam bilmiyorum ya inşallaj düzelirler.😊
Gulfemgokcenesat Serminay yatağına koymuyorum kucagımda uyuyor daldığı zaman koyuyorum ama sonra pişmab oluyorum uyanıyor inşallah düzelir canım ya