Seftalikokuluhikayem20 Hayırlı akşamlar kızlar benim oğlum 5 ay 18 günlük ben sünnet ettirmeyi düşünüyordum her zaman sizce doğru birşey mi yoksa yaşına girmesini mi beklemek lazım ?
Esrams Seftalikokuluhikayem20 benim oğlum 27 günlükken lokal anestezi ile oldu 20 dk sürdü 4 tane de dikişi var 1 hafta boyunca krem sürdük sadece ilk ameliyattan çıkınca çok ağladı emince sakinleşti ilaçsız atlattık büyük kolaylık yine oğlum olsa yine öyle yaptırırım
Eesay Seftalikokuluhikayem20 3 aylıkken yaptırdık çok rahat oldu çok çabuk iyileşti. Ama bebeğiniz dönmeye başladıysa onu bir doktorla konuşun derim. Döndüğünde canı yanabilir üzerine geleceği için
Yagmursonrasitoprakkokusu Seftalikokuluhikayem20 25 günlükken yaptırdık biz çok şükür hemen iyileşti. Hareketleri azken yaptırmak en iyisi bence
es13as19 Seftalikokuluhikayem20 ben 7 aylıkken yaptırdım çabuk toparladı bezde olması daha iyi korumak açısından
Zeynepdmry Bizim doktorumuz 2 aylıkken yapalım dedi şimdi 40 günlük 20 gün sonra sünnet ettireceğiz daha çabuk iyi olurmuş öyle dedi inşallh hemen atlatırız bu durumu da 🤲🏻
Seftalikokuluhikayem20 Ben şuan araştırma içerisindeyim doktorum acele etmeyin sağlık sorunu yok dedi bende erkenden olsun bezliyken rahat olur diye düşündüm ama tabi büyüklerimiz bile yaşına girsin acele etme aklı başindayken yaptır deyip duruyorlar
Eesay Seftalikokuluhikayem20 evet şimdi ne desek oğlunuzun hareketlerini en iyi siz biliyorsunuz. Allah korusun dikişleri zarar görür falan. Bazı bebekler çok hareketli değil koyduğun yerde duruyor mesela. O yüzden doktorlar daha iyi bilgi verir🌸