Arkadaşlar kızım 16 günlük daha en ufak sesten irkiliyo uyurken bile sıçrıyo afedersiniz ama kendi osuruğundan bile korkuyo sıçrıyo bi doktora götürsem mi sizce önemli bişey varmıdır
Hifanur benim kide öyle ani seslerden çok sıçrıyor kaka yapıyor ağlıyor korkuyor sürekli rahatladı içim
Hifanur ayy canım biz 4 aylığız aynı 🤦🏻♀️ aniden konuşunca irkilir ağlar. Acaba ne zaman geçer 😕
Hifanur benim bebeğimde öyleydi sorunlu bi anne olarak eeg bile çektirttim çocuğa🙈çok şükür bişey çıkmadı doktor kan tahlilleri istemişti sonuçta kan şekerinin düşmesinden ve Demir eksikliğinden dolayı bu sıçramaların artacağını belirtti ve devit Damlanın sayısını arttırdı anlayacağın normal bu tür sıçramalar ☺️
Bebeklerde irkilme çok normal.herkeste duyuyorum nerdeyse.benim kızımda 5 aylık doğduğu zamanlarda aynıydı ve hala irkiliyor.hatta bazen çıt sesinden korkup ağlıyor.hemen kucağıma alıp sakinleştiriyorum.sizi tedirgin ediyorsa ama yine de doktorunuza danışabilirsiniz.
Dogalice bende hemen elini falan tutuyorum yüzünü okşuyorum valla içimi rahatlattınız biraz🙏
Hifanur Çok normal canım. Beyin gelişimini tamamlayana kadar olacak bazen gördüğü rüyalardan bazende beyin gelişiminden böyle sıçramalar olabilirmiş 🤗
Ailenizinanasi rahatladı içimde ya doktora götürecektim yoksa çünkü osuruğundan bile sıçrıyo
Kızlar ilk aylarda irkilme sıçrama, emmek gibi doğal refleks zamanla azalıyor merak etmeyin:)
Bnm ilk aylarda bebeğim karın gurultumdan korkardı olur bunlar normal.
Benim kizimda herseyden korkardi. Fermuar cekerken korkmustu bir keresinde 😀 Evde parmak ucunda yuruyorduk artik korkmasin diye ama zamanla duzeldi. Cok sukur
Zeynoali
safis12 bebek büyüdükçe azaldigini ve kapandigini biliyorum ben. Bir arkadasimin bebeginde de üfürüm duymus doktoru. Bebek buyudukce kapanir ama yine de kontrol onemli demis doktor
Cok normall, endiselenme ☺️