Zynprsngr Oğlum için baston bebek arabası arastırmasıbdayım travel sistemi keşke almasaydım diyorum. Kullanışlı ve saglam bir bebek arabası önerisi olan var mı acaba :)
Ozalmir Zynprsngr sunny baby aldım kuş gibi😊 kaldırımlardan toplu tasmalara çok rahat kullanıyoruz tek eksisi bebek hafifken arkaya tartıyor market poşeti filan asılmaz sakincali
KuzeyiinAnnesii Zynprsngr macleren sherpa e bebekde indirimde olması lazımdı O yoksa casual zoom kaliteli ve kolay bir araba
Zynprsngr Ozalmir genel olarak fiyatlara bakıyorum da hersey ne kadar pahalılanmış travel fiyatına baston arabalar var
SIRMA Zynprsngr babymax diye bir marka var. Kraftın yan ürünüymüş. Çok memnunum. 6,5 kg araba tek elle kapanıyo bavul gibi çekebiliyosun arkandan. Kızım daha 3,5 aylık ama travel sistemi bıraktık bile. Boşuna para vermişiz.
Deletedmom0102 AytenFaruk kızım 6 aylık kullanabilirmiyimki o arabayı . Birde tam yatış pozisyonu var mı?
AytenFaruk Deletedmom0102 benim kızım da 5 aylık🤗 çok rahat kullanıyorum tam yatış var tavsiye ederim 👍
MercimekDogdu Zynprsngr peg perego kesinlikle. Hem cok hafif hem kullanimi asiri rahat. Bebek kucaginizdayken bile kolaylikla acip kapayabiliyorsunuz tek elle. Tam yatma ozelligi de var.
Hemze Zynprsngr Valla hiç araştırma yapma al bi baston geç hepsi aynı 😂 Ben de travel sistem aldım bin pişman oldum sonra baston arayışındaydım bime baston geldi hem de tam yatabilen 100₺ aldım geçtim ve inanılmaz rahat ettim çok kullanışlı hiçte bilinmeyen bir marka Tobby.co marka ☺️ Yeterki yatabilen bir baston olsun aslında markası çokta önemli değil