Mugetokmak 1 aydır uyku diye bir şey kalmadı ne gece ne gündüz 15 dakikadan fazla uyumuyo ne yapacağımı şaşırdım artık lütfen yardım edin 😭 bu yorgunlukla bebeğime de verimli olamamaya başladım 😭
Mugetokmak Annesirintugceuzun 3 aylık 4 aylıkken gündüz uyumasa da gece uyuyan bir bebeğim vardı bu bana yetiyodu 2-3 defa kalkar emer uyurdu hemen ama şu 5-6 ay arası 1 aydır hiçbir şekilde uyumuyo gerçekten diş bu kadar etkiliyo mu ?
Annesirintugceuzun Mugetokmak Hatırlıyorum o dönem benim kızım da bir anda uyumamaya başlamıştı 😓 diş etkiler. Bir ağrısı, sancısı, huzursuzluğu olmasa böyle yapmaz. Sanmıyorum. Ağzına baktınız mı? Bir belirti var mı? 😓
Zeynommgamze Mugetokmak bende öyleyim zombi gibi geziyorm evde maalesef bazı günler kahvaltim 1 i buluyor bazı günler su içmeyi unutuyorum
Mugetokmak Annesirintugceuzun evet baktım bir belirti yok şuan. Anlamadığım şey şu ki ağlamaz huysuz değil uyumadığı zamanlar da o yüzden bi sıkıntısı var da ondan demek ki diyemiyorum
Annesirintugceuzun Mugetokmak 1 ay uzun bir süre. Bir doktora götürüp muayene ettirin isterseniz. Diş belirtisi yoksa ve başka bir sorun olduğunu düşünmüyorsanız bir baktırın. Yine bir şey çıkmazsa huyu böyledir dersiniz. 🤷🏻♀️
Mugetokmak Annesirintugceuzun onu da yaptık 🤷🏼♀️ Huyu böyle maalesef 😭 bi umut da burdan mı bi çözüm arasam dedim işte 🥴 teşekkür ederim yine de 🥰