Adelezra Ay bitmek üzere ama uykusu hala çooooook zor. :,( bu saat oldu daha uyumadı ben nerde hata yapıorum anlamadım bıraksam 24saat kosup oynıcak ama bende mecal kalmadı bildiğiniz uyku çözümleri nedir arkadaslarım
Minnakseven Adelezra valla gece 2de uyuyup 15 dakikada bir ağlıyoruz ve meme emmeden asla susmuyoruz.ben de burda çözüm aradım ama yok malesef herkes dertli
elanurgeylani Adelezra 19 ayına kadar bu şekilde gelmişse elbette bu saatten sonra alışkanlıklardan vazgeçmesi çok zor. Uyku düzenini oturtma uyku eğitimi vs 4-5 aylarda başlanmalı. Ama imkansız değil. Neden uyumadığını bilmek lazım ki problemin kaynağına inebilelim. İnstagram baldan anne sayfasında uyku için ipuçları var tavsiye ederim.
Mom078 Adelezra Cağnım her annenin standar sorunu uyku herkes atla karayı seçiyor nasıl rahat uyuturum diye kelin kendine faydası yok ki buradaki kel e yardımı dokunsun
gkcinc 16aylık oğlum ayn ıdurumdayız çok yoruldum artık uykusuzluktan sürekli nezle grip oluyorum bağışıklığım düşüyor:( 3 gündür doktorunun önerdiği bir damla var onu veryoruz. İşe yatıyor gibi..yani 3-4 saat kesintisiz uyuyor o damlayla en azından. Doğal bir damla araştırın isterseniz bay bay damla.
elanurgeylani gkcinc doğal dediğiniz damlanın içinde koruyucu olarak sodyum benzoat ve tatlandırıcılar var. Damla yerine bebeğe uygun onu rahatlatacak bitki çayları içirmek daha mantıklı bence.