vilnius Kızlar sepete ürün ekledim tam alacağım hata veriyor. neden acaba var mı alışveriş yapabilen ?
Bhrrzgr vilnius yoğunluktan oluyor. Ben de sabah çok zor yaptım hatta 2 kere çekim yaptı iade yapacaklar bekliyorum🙄
vilnius Anneyim5982 yani yoğunluktan desem hadi bi kere girmez iki kere girmez . Bi kaç saattir demiyorum da. Boş yere vakit harcadım ya
vilnius Anneyim5982 ben 10 kere yaptım bide 200 tl lik . 2000 gitti yani. 😅 hayır hayır para çekse mesaj gelir
vilnius agacsizkoala yok olmuyor ya. Sepetimdekiler de silinmiş zaten kendi kendine. Neler aldığımı bilmiyorum ki bir sürü şey aldım. Tekrar ürünü arayıp bulmaya uğraşamam bütün gecemi yediler sinir oldum
Anneyim5982 vilnius aynen benim de ya 13 parca sepete ekledim ne yaptıysam olmasi.en son sepet bos diyor😔🙄
agacsizkoala vilnius siteyi çökmüştür yoğunluktan güzel indirim vardı çünkü . Bende bayaa birşey ekledim sepete sonra bi baktım sadece bi ürün görünüyordu dedim ona da şükür onu aldım
agacsizkoala vilnius siteyi çökmüştür yoğunluktan güzel indirim vardı çünkü . Bende bayaa birşey ekledim sepete sonra bi baktım sadece bi ürün görünüyordu dedim ona da şükür onu aldım
vilnius Anneyim5982 bir akşamımı yedi resmen benim. Daha da bekleyemem yatıcam valla. Bu kadar büyük bir siteyiz diyorsunuz altyapınız yok berbat bi durum.