Merve2344 Kızlar bebeğim 7 ay 19 günlük ama kilosu 6.600 her ay sadece 400 gr aliyor. Anne sütü ve ek gıdaya da başladık ama almıyor kılına fikri olan, önerisi olan
Nuraysenur Merve2344 ayda 400 Gr az değil benim kızım 6 aylık, iki ayda toplam 600 Gr almış ebe gayet güzel demişti
Merve2344 @MotherQueen geçen ay baktırmak istedik 4 yerini deldiler elini sıkarak zor bela. Bir çay kaşığı kan çıktı o yüzden bakamadılar. Sadece kansız olduğu cıktı. Diğerlerine bakılmadı kan yetmediği için. Lipofix diye takviye verdi ilaç değilmiş kan ve demir takviyesi onu veriyoruz.
Merve2344 @Nuraysenur doktorda dedi fazla takmayın kilosunu. Sağlıklı sonuçta. Ama insan ister istemez takıyor işte
Merve2344 @Nuraysenur 2800 doğumdan sonra ilk ay bir kilo aldı. Sonra 800 600 derken beşinci aydan pmmpa sonra aylık 400 aliyor
Nuraysenur Merve2344 aynı benim kızımda 2800 doğdu ve ortalama 800 Gr aldı her ay. Son iki ayda 300 er Gr almış. Ebe iyi deyince sorun yapmadım ek gıda ile toparlarlar inşallah ❤️
MotherQueen Benim oğlum 3 yaşına kadar kilo almadı ne zaman kansızlık ve vitaminler normale döndü hızla aldı yaşıtlarını yakaladı
Merve2344 @Nuraysenur inşallah. . . Ben iki aydır ek gıdaya başladım ama malesef almıyor yinede. Boyu uzanıyor kilosu az aldığı için zayıf görünüyor. . . Rabbim hepsine can sağlığı versin. Dün gece 3 den beri ateşliydi. Diş çıkaracak sanırım. Huzursuz çok. Şimdi dolven verdik uyuyor