Sheriffe Kızlar kullanan var mı 10günde gözle görülür etki diyorlar kullananların geneli memnun ama düzenli ve uzun süre kullanım diyorlar aldım bugün başladım kullanmaya ben yazarım yinede var mı hiç etkisini gördüm diyen
Mom299 Sheriffe Bendede var ama daha kullanmadım canım Şok a gelmişti bebegim 7.8 aylık olsun diye bekliyorum diyet yapıcam ozman başlıycam kullanmaya
Kitapkurdumom Sheriffe kalçam icin oyle bi losyona ihtiyacim var ama acaba gercekten işe yariyor mu nivea hiç arastirmadim, kullanirsan bizimle de paylasir misin acaba?
Thesra Sheriffe Çok oha felan bir sıkılaşma beklemeyin azıcık olsa da etkisi oluyor ama sporla birlikte yaparsanız görürsünüz etkisini
Sheriffe Mom299 ben başlafımda bu kadar uygın ve market markasının işe yarar olup olmafığı aklımı karıştırıyor gerçi ummafık taş baş yarar derler 😂
Mom299 Sheriffe sendemi.marketten aldın Gratis,te aslında 68 tl de ben şok a geldi diye oradan uyguna aldım iki tane gratisin şişesi hem büyük de güzel biteese bunlar oradan alırım belki.indirimleri takip ed alırsan canım bazen hesaplı oluyo indirimleri 😊
Sheriffe Kitapkurdumom canım başlafım kullanmaya bugün 2.gün ama üsyünde bile 10günden sonra gözle görüşür diyo bakalım neler olacak
Sheriffe Thesra spora başlafım ama ben zayıfkende çok gevşek bi vücudum vardı bakalım neler olacak twşekkğr ederim
Thesra Sheriffe Hafta da en az 3 gün pilates yapın yapabilme imkanınız varsa 1 gün aralıklarla yapın en az 1 saat 2 haftada kendinizde ki değişimi istikrar ve azminizle birlikte görürsünüz🙏🏽
Papatya1orkide İşe yaramıyo yalan ya tam 20 gün düzenli kullandım saati saatine ama ne sıkılaştı ne de topladı karnımı işe yaramadıgını görünce kestim kullanmayı 10 gün dedi ben 20 gün kullandım ama koca yalan
Sheriffe Papatya1orkide internette okuduğum 10 yorumun 9u mucize yok ama takviye olur dediler moralim bozuldu 😂 teşekkğr ederim yorum için
Papatya1orkide Sheriffe kız yok şişirme yorum onlar şöule düşünüyorum o kadar mucizevi krem olsaydı şayet 20 30 40 a satılmazdı hadi satıldı diyelim türkiyede lop lop göbüşler şimdiye sıkılaşıp gezmeye cıkmıştı😂 bende işe yaramadı yani kısaca ve saati saatine de dikkat ettim haa bu arada bende almadan önce yorumları okumuştum