CemreKerem adm Carters da yüzde 50 indirim var . Çarşamba günü de migrosta bebek bezlerinde ikinci ürüne yüzde 40 indirim var. Ayrıca dün baktım joker , e bebek sobee gibi mağazalarda yüzde 50ye varan indirimler var.👍
Sevdaarel adm civilde var indirim çok güzel şeyler var ama ürünler renk çıkartıyor elimde yıkamak zorunda kaldım
Obsesifk Ebebeği hergün takip edin Şubat sonuna kadar hergün farklı markalarda %28 indirim olacak. Bugün tüm oyuncaklarda var. 🌸☺️
Duygual Obsesifk fisher price ın dansçı beatboo oyuncağı 189 dan 136 ya düşmüştü. Onun indirime girmesini bekliyordum. Ama dün bezlerdeki imdirimi kaçırdım, ben baktığımda tükenmişti hepsi
Azrakumsal Obsesifk bizde var hiç dikkatini çekmedi başta biraz baktı sonra ilgisini kaybetti siz bilirsiniz tabi ama
Obsesifk Duygual Belki tekrar olur uygulamadaki katalogdan bakabilirsin. Bazen aynı ürünleri 2 kez indirime koyuyorlar🙂
Jrarya Duygual bol bol bez aldım bende internetten sipariş verdim ilk gün bez ikinci gün oto koltuğu bugün mama sandalyesi ve oyuncak 🤦🏻♀️ Şubat ayı ekstresi iflaslık 😂
Papatya53 Evet civil, e-bebek, joker hep indirimde 😊 bende aktivite masası istiyorum müzikli olandan.
Kelebeginannesi Jrarya oto koltuğu hangisini aldınız ? Tekrar indirime girecek bende oradan bekliyorum ilk indirimi kaçırdım 🙈
Dnzeliya Leylifer02 bu hafta var ☺️ Biraz aceleci davranıp yazmışım 😂 takip ederseniz görürsünüz ❤️❤️