Sadece süt alerjisiyse kolay. Süt ve süt ürünleri tüm paketli gıdaları kesiceksiniz. Bazı zeytinlerin içinde de laktik asit var dikkatli olmanızı öneririm. Paketli ekmek bile yememmeniz gerekiyor. Aldığınız şeyin etiketini mutlaka okuyun. Yeme alışkanlıklarınız biraz değişecek ama çabuk adapte olursunuz çok sıkıntı etmeyin kendinize. Bizde çoklu besin alerjisi vardı iki ay boyunca patates pirinç ve taze fasülyeyle beslendim. Hala balık, yumurta, süt, kuru yemiş tüketmiyorum. Süt alerjisi bağırsak tepkililerde 1 yaşına doğru geçiyor genelde. Keşke daha önce farketmiş olsaydınız. Bizde de kanlı kaka ve 8-9 kere kaka yapma şikayeti vardı. Ek gıda ile ve diyetle çok şükür hafifledi. Sütünüz için çok endişelenmeyin bence aksine bol yeşillik daha da yağlı yaptı benim sütümü. Bebeğim o kadar kaka yapmasına rağmen her ay 800 gr almıştı. 6. Aydan sonra ayda 400gr almaları bekleniyor bu arada. Bu konuda tecribeli sayılırım. Türkiyenin en iyi doktorlarına gittim hep. Sorunuz olursa cevaplarım yine. Geçmiş olsun.