Eternity Nil614kara Buhar makinesinin ayrı bir minik haznesi oluyor, oraya bebeklere çok iyi gelen eucalipt yapını damlatıyosunuz ve o aromayı üflüyor. Hastalığa falan çok iyi geliyor. İsterseniz lavanta yağı koyuyorsunuz rahatlamaya yardımcı oluyor. Gün içinde ev güzel koksun diye mandalina yapı çam ağacı yağı vs konulabilir mesela. Ben çok seviyorum bu özelliğini
Nil614kara Eternity Modeli nedir sizinkininifotoğraf atma şansınız var mı cok soru sordum bu son hakkınızı helal edin 🤭
turansmom Elf-b Bizimkide oda ısısı düstügü an kendi kendine açılıyor, anlayamadım açayım diye zorluyor beni😂
Eternity Nil614kara Aşkım ben yurtdışındayım, AlecoAir diye bir marka, Turkiye de olduğunu sanmıyorum ama Loobex LBX 1111 modeli aynı gibi geldi, en azından mantığı aynı, yorumları da iyi baya
Aysuma Eternity Benim kullandığım biraz pahalı ama değer Dediğiniz gibi bitkisel yağlar koyulabliyor 🌸 her eve şart yani
Aysuma Evet loobex çok memnunum ben Evin nemi istediğin ayara geldiğinde otomatik duruyor nem oranı düştüğünde çalışıyor soğuk sıcak ayarı var kirli tozlu havayı temizleme özelliği var yani kısacası tavsiye edebilirim 🌸😌
Umay21 Mervee_23 sinbonun ben de şimdi aldım ama su. Doldurup çalıştırıyorum üstüne oturttugum yere su doluyor normal mi acaba bugün yeni geldi makina
Umay21 Mervee_23 Evet böyle çalışıyor sanırım bir kaç gündür çalışıyor bir sıkıntı olmadı siz memnun muydunuz bundan
Adaduygu turansmom bende aldim ama soguk buhari oneriyolar diye soguk aldim odayida soğutuyor icine okaliptus aldim yarisini boşalttım ancq koku yaydi sinbonunkini almistim burun tikanikliginada iyi gelmedi benmi yanlis kullaniyorum anlamiyorum
herseyyalantekgerceksen turansmom fazla kullanımı ilerde astım a neden olabilir diye bişey okumstm onun yerine tıkalı olduğunda banyo yaptırabilirsiniz ya da eczaneden okyanus suyu mu Deniz suyu mu bir sprey aldk 50 TL civarında tıkalı olduğunda onu kullanıyoruz ise yarıyor