Lilayda Kızlar bebegim 7 aylik son 3 4 gündür sürekli agliyor uyumuyor kusuyor atesi falan yok ama baktim. İştahı da kötüydü bugun daha iyi. Ama bugun uyurken sunu farkettim karnı gurulduyor. Ama surekli durmadan. Bende diyordum uykudan uyanmaz gece ilk 3 saat normalde. Uyumak bilmiyor cocuk 10 dk da bir kalkiyor hemde ciglik atarak aglarak. Karni neden guruldar ki ya. Geçen gun de sallarken ayagimda karnından su sesi geliyordu şap şap şap diye salladıkça. Nolmus olabilir
Emirin_Annesi10 Lilayda üşütmüş olabilir ayakları soğuksa guruldama yapıyor genelde 😏 gaz birikmiş kıyamam
GUZGUZELI Lilayda belirtilere bakarak aklıma ilk besin alerjisi geldi ama 7 aylık diyorsun çoktan tespit edilmiş olmalıydı
emirnannesi Lilayda Ozamn yedıgı bısey den dolayı gaz yapmıs o gazı cıkarmaya bak ondan karnı guruldduyo
Lilayda Emirin_Annesi10 ay nasıl üşüttu ki acaba ya hep evdeyiz arada battaniyeye sarıp balkona cikiyoruz 5 dk o da..
Lilayda Öf valla burasi da dedikodu laf yeri gibi oldu arkadas bi yardim edin be. Hem goy goyunuzu yapin hem cevp verin ölmezsiniz ya
emirnannesi Lilayda canım bnce gazı cok ondan bizimki de oyleydı goturduk hastaneye gaz dedıler bıde su verıyormusun sen
Kumsal25 Lilayda valla benim kızımda 3 ay 15 günlük cok fena karnından sesler geliyor bni emdikçe gurulduyor gaz diyorlar genelde napcam bilmiyorum
Lilayda emirnannesi evet veriyorum ölcek su icicem diye süt icmiyor su içiyor noldu ki su midesini mi bozdu acaba ama kaynatip ılık veriyorum cesmeden vermiyorum
MeryemEslem Benim kızımın da karnı çok gurulduyo bi hemşireye sorduk metabolizması hızlı çalışıyodur ondandır dedi kızım 3 aylık bu arada
Lilayda MeryemEslem ilginc bir yorum olmuş.. fakat bebeginiz sürekli agliyor mu uykusundan uyanip falan?
Lilayda Kumsal25 evet o 3 4 aylikken cok gaz oluyor ama biz artık 7 bitti yani bilemiyorum gaz mıdır ki off ya doktora götüremem kiii
GUZGUZELI Lilayda gürültülü ve sümüksü kaka, emerken karından gurultu gelmesi, yüzde sivilce gibi şeyler, uykuda huzursuzluk sık kusma makatta tahriş ve popoda pişik, iştahsızlık, ıkınma vb
Lilayda Kumsal25 bitiyor canım. Emdikten yada mamadan sonra göğsüme yatırıp 10 dk pat pat yapıyordum agzindan gaz çıkınca. Sonra karın masajı bacak masaji.. 4 aydan sonra rahattasin merak etme
Kumsal25 Lilayda ay inşallh gerçektn uyuyamıyor edemiyor alerjiden bile şüphelendim bazn mukus oluyor kksında ama cok fazla değil
Lilayda GUZGUZELI hemen hemen hepsi var. Emme dışında çünkü 4. Aydan beridir emmiyor devam sutu de içmiyor sadece uykuda verebiliyorum. Direk ek gidaya geçmiştik malesef