esoo Bebeğimm gazdan kıvranıyo hiç uyuyamıyor ve ben o haline çok üzülüyorum 😔 1 aylık erkek rezene tarzı bitki versem olurmu veren oldumu hiç??
fundasel esoo rezeneyle kimyon tohumuyla çay yapıp bir iki çay kaşığı verebilirsin günde iki üç kez ben vermiştim kızıma doktorum verebilirsin dedi diye çünkü gaz damlalarının içinde de kimyon rezene var
Bursaligelin Rezene cayini gunde 2 defa siz icin ve guvendiginiz bir aktardan alin. Ben ogleden sonra 2 gibi ve aksam 6-7 gibi iciyorum yemek yeme durumuma gore. Birde bebekle emistikten 1 saat sonra i love u masaji yapin cok etkili oluyor.
filizzz Nurse harveys gaz şurubu ve lınex bakso probiyotik kullanıyorum gazdan kıvranıyor ama yine de etkisi var epey gaz çıkarıyor 😊Ayaklarıyla bisiklet sürme hareketi yapın belden aşağı sıcak havlu koyun biraz da olsa rahatlatır
esoo filizzz sab simplex veriyorum bende gaz ilacı anlamadığımm çok güzrl gaz çıkarıyo alttan üstten ama hala kıvranıyo uyuyo mesela 5 dkka snra kıvranarak uyanıyo snra geri uyuyo snra geri kıvranıyo ve bu hep böle bende haliyle hiç uyuyamıyorum 😔
fundasel esoo bende yan etkisi olur diye vermek istememiştim doktoruma sordum o ver deyince verdim çok aşırıya kaçmadıktan sonra yan etkisi olmaz diye düşünüyorum yani üç aylık benim kızım olmadı şükür