Kumsalbal Bebegim 20 günlük tırnakları uzun eldivende taktirmiyor. Ne zaman kesmeliyim 40 ını beklemelimiyim?
ALYASNB Kumsalbal canım biz uzar uzamaz kestik kendine zarar vermesi daha kötü, çok hareketli bir bebek olduğu için uykudan uyanırken uyku sersemi iken kestim geçtim valla anlamadan😄😄
Deletedmom04 Kumsalbal 40 ı çıkmadan kestim az önce yine kestim çok korkuyorum ama kesiyorum da ☺️ Uyurken rahat oluyor kesmek
Kumsalbal [bilinmeyen] bende bilmiyorum aslında etraftan duyduğum kadarıyla 40 ı çıksın öyle kesersin denildi. Ama bekleyemicem galiba yüzünü çiziyor çünkü kızım
Aselttrr Annemle kaynanamda bana kırkını bekle dediler ben beklemedim bebeğim 4 günlükken kestim tırnağını güzelce törpülendi mi bide eldivene hiç gerek kalmıyo sende bekleme canım bence
Emelimsi Aselttrr ya ben kesip törpülemeyi beceremedim sürekki eli kolu oynuyor:( bu yüzden çıkaramadım 1,5 aylık olduk/(
renkliruya Eldiveni sadece ilk doğduğunda birkaç saat taktık.. Ondan sonra hiç kullanmadım.. Tırnaklarınıda 8. Gün falan kestim..
Aselttrr Emelimsi uykusunda kestim daha kolay oldu uykusu hafifse bi bardak anasonlu rezene iç emzir bak nasıl uyuyo😂😂
Alaraaa Kumsalbal 6.aya kadar törpülemeyi önerıyorlar ben törpülüyorum etı sıkıstı bırkac kere ıcım gıdıyor oyuzden
Aesmylmz Bende erken kestim kaynanam ilk keserken babasının cebine sok elini para tuttur dedi yeni doğan çocuk tutmayı nerden bilsin diyorum tutar o bu zamana kadar tutan nasıl tuttu diyo şu batıl inançlar yok mu delirtecek Birgün beni