Aminegokce 2 yaşımıza yeni girdik 12 kg boyu 91cm. Bundan sonra kilo alımları nasıl acaba, eğitici oyuncak felan ne alıyorsunuz, kaç öğün veriyorsunuz, balık yağı felan kullanıyor musunuz ve nasıl kilo aldırabilirim? Tavsiyelerinizi bekliyorum 🌺
Ldy Aminegokce benim kızımda 13,5 kilo boyu 89 ara da balık yağı veriyorum bazen iştahı var bazen yok
Rengin Aminegokce kiloları aynı kızımla. İştah sıfır. Balık yağı aldım ama içmiyor tadını sevmedi. Son günlerde legolara taktı ha bire kule yapıyoruz 😂 yemek konusunda ben çok çaresizim bişey diyemiyorum o yüzden 🙄 bundan sonra kilo alımları yavaşlıyor ama.
Deletedmom9 Aminegokce Kilo alımı çok yavaş ilerliyor artık. Adede yayınlarını aldım puzzle montessori ahşap oyuncaklar oyun hamuru boyama kitabı kalemi falan helezonu var onunla da severek oynuyor. Balık çok nadir yiyoruz burada düzgün balık yok çünkü o yüzden balık yağı kullanıyorum. 2.5 yaşında bu arada.
Rengin Ldy balık yağını aç karınla mı tok karınla mı veriyorsunuz ? Hoş benim ki hep aç geziyor fotosentez yaparak yaşıyor ama sorayım yine de. Bide tadını sevmedi benim ki. Hangi marka kullanıyorsunuz balık yağını?
Aminegokce Ldy Rengin Deletedmom9 Hangi balık yağını kullanıyorsunuz bize ebemiz kullanmanıza gerek yok dedi ama kararsız kaldım
Selmaslan Kizlar benim oglum iki bucuk yasinda ve safece birkaç kasik yiyo fazlasiyla su tüketiyo cokda zayifmis gibi geliyo nedense bir turlu cocugumu doyuramiyorum hissinden kurtulamiyorum😔
Rengin Aminegokce nutrigen aldım ama kafama göre aldım yani eczacı önerdi 🙄 doktoruna sormadım hata mı ettim bilemiyorum aslında🤔
Deletedmom9 Aminegokce Ocean kullanıyorum. Balık yiyorsa gerek yok ama yemiyorsa bana göre kullanılmalı.
Ldy Aminegokce möller haftada bir balık yemeye çalışıyoruz eğer yiyemessek o hafta bir veya iki defa veriyorum