Zynpsare Eşim ve ben pozitif çıktık 9 aylık bebeğim var ilaç içemediğim için propolis önerdiler kekik çayı bunların emzirmeme bir zararı yoktur değil mi
17062019 Zynpsare propolis bagisiklik guclendirici cnm gunde 20 damla . kekik cayini cok fazla icme ama 1 fincan yeterli.
Asafsmomm Zynpsare benim arkadaşım da oldu bebeğin asla Bi şikayeti olmadı sizin gbi emziriyordu oda ilaç almadı
kukuleta Zynpsare senle aynı bnmde bebeğim 9 aylık propolisi bala kattım yedim kekik çayıda içtim bir sürü şey içtim tek belirtim öksürük oda hiç bi şekilde geçmedi 10. Günüm bugün
Asuasu 17062019 emzirenler propolis tüketebiliyor mu? Bende covid geçirdiğim sıralar emzirirken danışın dendiği için tereddüt ettim kullanmadım da.
Zynpsare kukuleta benim öksürüğün ara ara var şiddetli değil benim bulantım çok fazla test sonucun bugün çıktı ama 3 gündür şikâyetlerim var benim
Zynpsare kukuleta bebeğimle aynı odada kalıyorum ben emzirirken maske takıyorum ama yatarken çıkarıyorum siz ayrı mı kaldınız bebekle
kukuleta Bende aynı odada yatıyorum maske ile emzirdim ama ben bebeğimin de covid gecirdigini düşünüyorum bu kadar pozitifin içinde oda olmustr bence 1 gün burnu aktı hapsurdu fln o kadr.
BerenBeril Zynpsare kekik çayının sütü azalttığını duymuştum canım öyle bir fincan içmede günde 2 3 kaşık içebilirsin bi zararı olmaz heralde okadarın