Pamuguum 9 aya kadar yılmadan sabah kahvalti öğlen yemek sonra meyve ve daha sonra yoğurt olarak hazırladım. Sabah kaşık maması içine yada bebe bisküvisi ile ( vermeyen çok ama hiç birşey yememesindense bir iki bisküviden zarar gelmez diye düşünüyorum) pekmez labne ve yarim yumurta sarısı . Yumurta koymadigim zamanlar avakado yada muz . Yedinci aydan itibaren 1 ceviz . Un gibi ezilip . Bunlar karıştırıp ıhlamur ile yada anne sütü ile ezip verdim. Yediği kadar. Doktorumuz dört beş kaşık yese her öğünde 9 aya kadar kafi demişti. Öğlen tarhana çorbası yoğurt çorbası bazen kıymalı kabak havuç patates yemeği . Bazen sebzeli brokoli corbas içine ekmek ufagi koyarak. Sonraki öğünde meyve rendeledim bazen yoğurtla bazen hurma özü bazen pekmezle karıştırıp verdiğim oldu. Yoğurdu iki üç günde bir mayalayarak bu şekilde ilerledim . Hep bizimle sofraya oturttum. Bizi görerek yemesini sağladım. Ufak ufak eline ekmek pankek falan istemeye başladı . Salatalık vs verdim. Ama bu 9 aydan sonraya tekabül etti.Acele etmeyin kendi talep ediyor zaten bir süre sonra . 🌺 Destan yazmışım daha da yazarım sormak isterseniz .