Dogayzc1 Bebeğim 8 günlük ve memeden sonra bazen kusuyor. Bi kaç kez boğazına kaçtı. En korktuğum şeydi başıma geldi. yan yatırıyorum hep ama yine de içim hiç rahat etmiyor sizin önerileriniz tecrübeleriniz var mı
Leyla1161 Dogayzc1 bizimde 40günlükken kusmalarımız başladı canım doktora götürdüm reflüsü varmış kızımın ilaç kallanmaya başladık ama hala daha geçmedi kusmalarımız ve sürekli kilo yetersiliğimiz var bence çok bekletme doktora götürmende fayda var
Esmasultan Dogayzc1 emzirdikten sonra hemen yatırmayın dik pozisyonda sırtını hafif ovarak gazını çıkartın
Sibebstl Dogayzc1 benim bebeğimm de 24 günlük o da emdikten sonra kusuyodu hep bende her emzirmeden sonra gazını çıkartıp biraz dik bekletip sonra yatırıyorum bu sayede kusmalarımız azaldı
mirvey Dogayzc1 hafif başı dik emzir sırtüstü yatırarak değil mutlaka gazı çıkar çıkarmıyorsa bile dik pozisyonda bekle biraz sonrasında yan yatır hata sana önerim reflü yatağı al için rahat ede hem
Dogayzc1 mirvey reflü yatağı almıştım doğduğundan beri onda yatıyor bazen memede uyuyor kaldırsam ağlamaya başlıyor ben de acemiyim inşallah başa çıkarım
mina00 Dogayzc1 sut kesıgı ıyıdır endıselenmeyın, sutude yedıkden hemen sonra kusuyosa cık yemıstır, yok fışkırarak kokulu kusuyosa doktora goturun
Dogayzc1 mina00 yedikten sonra biraz kusuyor ağız dolusu gibi bi kaç kes kustu burnundan da çıktı ama fışkırak kokulu değil.
mina00 Dogayzc1 o zaman cok yedıgı ıcın, yedıkten sonra en az 20 dakıka dık tutun zamanla bu durum gecıcek kucuk oldugu zaman oluyo oyle seyler