Zozben Arkadaşlar 30 günlük kızım var ay kontrolüne gittik sadece 200 gram almışız doktor mamaya başlıycaz dedi her emzirmenden sonra 30 cc vericeksin yetmezse 60 cc de olabilir dedi dün başladık emzirdim sonrasında mamadan 20 cc kadarını içti akşam yine aynı şekil 30 cc bitmedi bugünde aynı şekilde 30 cc yi bitirmiyor bende zorlamıyorum ama kilo alımımız olmazsa diye korkuyorum sizler nasıl yapıyorsunuz meme+mama beslenmesini ?
Zozben [silindi] bize doktor emzir önce dediği için öyle yapıyorum ama bakalım nasıl olcak bu ay 🤷♀️
Edalhan Benimde 1 aylık kontrolümde aynı şekil olmuştu 10 gram almıştı günde yani 300 gram falan çok az demişti ki biz o zaman mama da veriyorduk sonra bize 60 anne sütü veriyorsan 60 da mama vericeksin demişti bi hafta böle devam et tekrar kilo kontrolü için gel demişti ben gece de dahil 2 saatte 1 120 cc veriyodum 1 hafta sonra gittik çok şükür olması gereken kilodaydı sonrasında da o şekilde devam ettik şimdi 3 aylık 3 saatte 1 e çıkardım 140 civarı da mama veriyorum
Zozben Edalhan bizde Cuma günü tekrar gidicez kilo kontrolü için birde mamayı içtiğinde çok uzun süre uyuyor daha uzun tokluk oluyor sanırım anne sütüyle bu kadar uzun süre uyumuyordu
Edalhan Yok canım zaten şuan onlar 20 saat falan uyuyorlar yani 1 aylıkken 40 ı çıkana kadar sürekli uyuyorlar mamayı biberonla veriyorsan ver ağzına o çeker zaten uyusa da al kucağına besle bebeğini çünkü aynı benimki de uyuyor diye bırakıyordum uyusun bişey olmaz diye öle değilmiş çok küçük oldukları için 2 saatte bir gece de dahil ver ben 40 ı çıkana kadar emmiyordu bide çünkü mememi ağzına verdiğim zaman çekmiyordu direk uyuyordu kilo alamıyorlar öle ama merak etme sen düzenli beslediğin zaman kilosu toparlıyor sıkıntı yapma biraz uykusuz kalıyosun ben sürekli emmiyo diye sağıyordum sütümü 40 o çıktıktan sonra rahatlıyorsun birazdaha
Zozben Edalhan kaşıkla veriyorum ya bakalım elimden geleni yapıyorum zaten gece Gaz sancısı tutuyor ayaktayız yeri geliyor saat başı bile emziriyorum