Merhabalar güzel anneler. Bebeğim 5ay 5 günlük kız bebek . Doğduğundan beri uyku problemi var. Gece uyku saatini öne çekebildim ama çok fazla uyanıyor uyuyana kadar çok yıpranıyoruz ve gündüz en fazla 20 dk uyku süresi olan bir bebeğim var . Size kısaca bir günlük rutin anlatayım. Böylelikle tecrübelerinizle beni aydınlatacağınızı umuyorum.Akşam 7-7 buçuk arası uykuya geçmeye çalışıyoruz. 30 dk sonra uyanıyor tekrar emziriyorum. Uyuyana kadar 8-8 buçuk oluyor. bazı geceler 2 saat bazı geceler bir saat sonra tekrar uyanmış oluyor emip uyuyor yada sallayarak . Tüm gece boyu bu rutin devam ediyor. 3 ile 5 arası uyanık kalmaya çalışıyor zorla uyutuyorum sabah 6 derken güne başlıyoruz. Her bir buçuk iki saate bir uyumak istiyor uyutuyorum 10ile 25 dk arası uyuyor. Uyandıktan yarım saat sonra başlıyor gün içerisinde hep huzursuz mutsuz bi bebek 😣😣 desteksiz uyutmaya çalışın diyeceksiniz belki ama hiç bir şekilde olmuyor sabırla deniyorum krize giriyor morartıyor kendini .Desteklerimiz de sallama emzik bazen ninni 😣😣😣çok üzülüyorum mutsuz olduğu için hep ağlıyor hep mızırdanıyor meme reddi de yaşıyoruz ara ara. Aç olabilir mi diye soracaksınız mama ile de takviye yapıyorum ama yine aynıyız . Fikirlerinizi bekliyorum Allah hepimizin evladını korusun bağışlasın 🌸🌸🌸