Leila26 Selam kizlar. 11gun once sezeryan oldum. Hala karnim cok sis. Ann cherry korse aldim ama henuz erken takma dediler. Kimler kullandi korse? Ve ne kadar zaman sonra?
Ssultannn Leila26 2 gün sonra tülbent sarmaya başlayıp bir hafta sonra da hem korse tayt hem külot korse kullandım
Leila26 mina00 cirt cirtli kullanamiyorum maalesef kesiyo bacaklarimi falan. Ben Bakude yasiyorum burdan aldim
Leila26 mina00 he arzumnan almisam. Alanda sorusdum dediler iki ay sonra tax amna sevirsizlenirem taxmaga😂 qarnim helede boyuk qalib
mina00 Leila26 tazmaq olar ama neceye almısdız? Menım trendyoldan yada yamunadan almaq ıstırem. Arzumda cox bahadı
Leila26 mina00 he arzumda 120azndi men kecen ay endirim oldu 80azne aldim. Ama arxaynamki orjinaldi. Trendyolda ann cherry firmasi var?
mina00 Leila26 he cox bahadı, yox o fırma yoxdu, yamunanı cox terıfleyırler ona gore fıkırlesırem yamuna alım
Bibiveannesi Bana doktorum hiç bi işe yaramaz dedi bana da mantıklı gelmiyor açıkçası. sadece sıktığı içinp yemek yiyemezsin