Momkids Esme kilosu falan nasıl canım hantal oluyor bazen kilosu olan bebekler yoktur birşey inşallah sıkma canını annesi
ataninannesii Esme hic bosuna uzulmeyin ya bebegim 6 aylik hic donme cabasi yoktu.birden iki uc gündür donme cabalari gostermeye basladi daha, donemiyor ama belli bilac gune dönecek. oturma icin de minder falan degil de mama sandalyesi deneyin.
Belil Esme bizim doktorumuz 7. Ayına kadar bebeği oturtturmadı önermiyorum demişti 7 aylıkken oturamıyordu ama sonrasında oturdu rahat olun 😊
Batimoms Esme bebegin henüz 6 aylık Allah aşkına annesi başka bebekleri boşver 8. Ayda tam devrilmez. Oğlum 7 aylık oturdu 9 aylıkken döndü 10 aylık emekleri 11 aylık ayakta tutundu ve 12.5 aylık yürüdü. Yiğenim 8 aylık oturdu 13 aylık yürüdü 13.5 aylıkken emekledi. Yürüdükten sonra yani.
incognito Esme tamamen normal olabilir, her bebeğin gelişimi farklı sonuçta ama içinizin rahat etmesi için doktoruna bir gösterin. Benim de bazen içime kurt düşünce uykularım kaçıyor, huzursuzluğum bebeğe yansıyor. Hemen kapıp götürüyorum o yüzden.
Kavruuukk Esme benim oğlum 7 aylik olucak yeni dönmeye başladı oda yüz üstünden sırt üstüne diğerini yapamıyo bide tam anlamiyla oturamiyoen fazla iki dk sonra yıkılıyor
Minnakseven Esme 8.aya kadar desteksiz oturamayabilir hareketli bi bebek değilse dönmemesi de normaldir sıkma canini hiç
Sibel22 Esme bizde 10 gün sonra altı aylık olcaz hemen hemen aynı sayılı dönmüştür en son gittiğimizde doktora sordum bütün gğn gucağında taşırsan dönmez dedi birazda haklı bizim kız hep gucakta hemen sıkılıyor çabalamıyor yani tek değilsiniz