Epifenomen-gkc Arkadaşlar herkese iyi akşamlar benim 46 günlük bebeğim var ve gaz sıkıntısı çekiyoruz bugün kimyon tohumu ve rezene çayı aldım. siz bu İkisini nasıl tüketiyorsunuz karıştırılıp içilebilir mi?
mina00 Epifenomen-gkc hayır karıstırmayın, bır gun bır cay kasıgının ucunda rezene dıger gun kımyon dokun uzerıne sıcak su ılave edın agzını kapayın 15 dk demlendırıp ıcın, ayrıca kımyon sutde getırıyor
KeremEfem Epifenomen-gkc bn ikisini karıştırıp bardagimin icine suzgecle koyup üzerine Kaynar su döküyorum 5 dk sonra çıkarıp iciyorum.Gaz icin biogaia kullaniyorum oğluma ayrica rahatlatiyor.Fazla gaz yapan yiyeceklerden uzak duruyorum mesela cig sogan bize aşırı gaz yapti o gece uyuyamadik diyim.Bezini açıp gaz masaji yaparsanız da o anki gazi çıkarabiliyor tavsiye ederim
Epifenomen-gkc KeremEfem Teşekkür ederim önerilerinizi dikkate alacağım. Ben ne yersem sanırım gaz yapıyor brokoli karnabahar vesaire hiçbir şey yiyemiyorum salata geldiğinde de kakası yeşile dönüyor onu da tüketmemeye çalışıyorum Ne edeceğimi şaşırdım. Bir anda çıktı bu gaz olayı
KeremEfem Epifenomen-gkc genelde çiğ sebzeler gaz yapıyor bizimde gaz problememiz hala sürüyor biogaia bi nebze rahatlattı bizi.İns en kisa zamanda kendi rahatca cikarir