Aynur01 kızım 4 aylık geçen ay ilk adetimi gordum bu ay bi hafta Nerdeyse gecikti evde test yaptım pozitif çıktı yanılma olabilir mi yani doğumdan sonra Beta hcg değeri hala düşmemiş olabilir mi
DeSeRtRaiN Aynur01 yok canım o en Fazla 40 gün olur diye biliyorum büyük ihtimal hamilesin. Hemen acile gidip kan testi yaptır istersen yarım saatte cıkıo
Aynur01 MayneymisAltintop korunuyoduk bi kerelik bsydi onada ihtimal vrrnedim ilk çocuğum çok zor oldu diye
Sibeeeel Aynur01 benimde ilk çocuk geç oldu ama ikinci baya baya kolay oldu bende yanlışlıkla hamile kalanlardanım🤣
Sibeeeel Aynur01 benimki 9aylık oldu da yapacak bişey yok nasipte varmış dedim artık üzülme beraber büyürler☺️
Sabanbugra08 Merhabalar birşey sormak istiyorum benim şuanda oğlum 3 ay 6 günlük benim kırkım çıktıktan 15 gün sonra adet oldum ekim 21 de ve bir daha adet olmadım normal mi bu test yapmadım ama hiç belirtim yok
Aynur01 Sabanbugra08 korunmuyorsaniz mümkün test falan yapın Benim de belirti hiç yok öylesine yaptım 2 defa pozitif cikti daha kan vermedim ama