yigit57 Hld61 sütü arttırmanın en güzel yolu sağlıklı beslenme, bol su, hergün duş. Ve bebek her uyuduğunda uyutacaksın. Birde her istediğinde süreye bakmadan emzir.. oo daha ne olsun. 🤪
mayispapatyasi Hld61 guvenemezdim acikcasi ya sutu satan kisi alkol kullandiysa vs nasil beslendigini bilemezsin ne kadar guvenli olur? Mamalarda cok zararli değil sonucta yil olmus 2020 ne mamalar var, anne sütüne birebir yakin olan bence dusunme derim
Motherofapearl Hld61 sporcular falan içiyor bunu, yurtdışında da satılıyor diye bişeyler okumuştum. Ben hasta bir bebeğe vermiştim 50 paket kadar
Minnaktosbik Hld61 gerçekten satıyorlar mi ? O zaman süt kardeş falan oluyor kim kimin olduğunu bilmeden şöyleki satan insan sağlıklı mı sağlıksız mi herhangi bir hastalığı varmı nasıl güveniyorlar değişikmis ilk defa duydum ve bence hiç güvenilir ve akıl alır değil pes yani sütun yetmiyorsa mama ver bence
Hohomoromu Hld61 yani bu durum ne kadar sağlıklı olur bebeğim.kuvezdeyken doktor her annenin sutu diğer bebeklere iyi gelmeye bilir tabi iyi gelmiyor demedide tıp dilinde bı terim kullanmıştı unuttm hem sağlık açısından hemde kim kiminle süt kardeş ortalık karışır