zeynominiik
zeynominiik ilk zamanlar rahat edemiyor diye dusunuyordum ama ediyor acikcasi. Diger arkadasin dedigi gibi kilifi var bize biraz pahali geldigi icin kendi minderi farkli tercih ettik ilk zamanlar kizim icine kucuk geliyor diyerahat degil gibi geliyordu ama simdi buyudu 7 aylik oldu biz 4.5 aylikken basladik ek gidaya doktor tercihiyle o zamanlar ufacik kaliyordu icinde. Şimdi cok memnunum mesela sirtina alt acmasinin bas yastigi kucuk diye onu koyuyorum o da rahat ediyor. Zaten asiri rahat olacagi bi masaya yani yatmayacagi icin gerek yokmus bn oyle dusundum kullandikca. Cunki yemege odaklanip yiyor ve isimiz bitince bile bazen onda oturmak istiyoruz. Yemegi naparsam yapayim kukuli siz yiyemiyoruz malesef ama sanirim yavas yavas yemek istiyor anca alisti benim kizim mesela yemek veriyorsam mamasini yani yogurt yaninda beyaz ona bakip istiyor falan. Temizlik acisindan inan cok kolay. Onluk olarakta tavsiyem e bebekte omuzlari orten naylon tarzda bi onluk var baby biseydi markasi ilk zamanlar o goturuyor bayagi oioi tarzi sert silikonlar yani onu acik havuzlu olanlar bence 9 10 ayliklar icin.