Simaysun Merhaba hanımlar w ay asisi olduk ve bebegime tek bakiyorum sabah 10da ası olduk ateş çikmadı alından olcuyorum ve ilk basta 37 oldu ve suan 36.8 gece beklemem gerekiyomu ateslenormi acaba 2 ay ası tecrübelerinizi bekliyorum
Beren94 Simaysun 2 gün oldu olalı ateşlenmedi uyandıkça kontrol ettim zaten gece 2 de uyudu huzursuzluktan
Ensarmomy Simaysun benim oğlum ertesi gün ateşlenmişti canım için rahat etsin bence yine yatmadan hemen önce ölç gecede istersen ara ara ölçersin
Ayse_Grbz Simaysun bizde olduk ben 2 gecedir uyumuyorum ne olur ne olmaz diye üzerini fazla giydirme serin tutmaya çalış örttükçe ateş yükselir bol bol emzir ateş düşürüyo emmek
Simaysun Beren94 suan huzursuzlugumuz yok zaten çok aglayan bi bebekk bugun daha iyi diyer gunlere gore :):)
Defnemom41 2 ay aşılarında benim kızında sabah olmuştuk akşam 9 10 gibi çıktı ateşi yinede siz önleminizi alıp takip edin bu gece
Ayse_Grbz Mehtap4467 ben parol verdim ama etkisi olmadı diye düşünüyorum bol bol emzirin emzirmeden önce ve sonraki ateşini ölçün farkı görebilirsiniz düşmezse 1 çay kaşığı ateş düşürüvü veriyolar normalde ama hemşirenizle iletişimde olun yine de ben pek ilaçtan yana değilim açıkçası 1 defa verdim verdiğime de pişman oldum
Miniknur Yagmursonrasitoprakkokusu benim bebeğim de aşıdan sonra sanki sakinleşti. Daha çok ağlar daha çok kucakta gezmek isterdi. Aşıdan mıymış🤣
Simaysun Miniknur valla benmki sabahları gezdircen kucaginda sadece uyuma yok azcik biyere koysam kiyameti kopariyodu bugun iyi inş bundan sonra hep boyle olur
Yagmursonrasitoprakkokusu Miniknur valla bilmiyorum ama İnşaAllah öyle bi etkisi vardır. Bi an önce 2.ay aşısı gelsin istiyorum şimdi 😂 😂