Yigitoglum_2 Ocean kaç aylık olana kadar devam etmeliyim şuan 1 yaşında bıngıldağı kapandı devam edeyim mi doktora da gidemiyom
GoGirl Yigitoglum_2 bunu doktor bilir tahlil yapar duruma gore fikir verir.simdi biz verme desek vermesen snr eksiklik olsa. Kış ayindayiz d vitamini alamiyorlar ben 6 yasindaki ogluma bile kullaniyorum ama tahlil yapiliyor fazlasida zarar.
Azsekerlikahve Yigitoglum_2 canım böyle önemli başkıklar aşağı kayıyo anında bende anlamıyorum ya. Kimse görmeden hatta kendim bile görmeden gidiyo post aşağıya
Mariposa Yigitoglum_2 ocean ne? Balık yağı mi d vitamini mi. D vitamini 1 yaşından sonra kesiyorlar normalde. 1 yaş kontrolüne zaten götürmeyecek misiniz? Asilari var, Dr söyler size
Yigitoglum_2 Mariposa d vitamini . Asıya götürdüm ama doktora sormadım hemsire de kullan dedi vitamini o kadar ama bıngıldagı kapanınca bırakılmıyor mu anlamadıl
Mariposa Yigitoglum_2 kullanın isterseniz bir kaç ay daha bi zararı olmaz bence zaten mevsim kış çocuklar güneş de görmüyor.
Kip Yigitoglum_2 aslında sağlık ocaklarında telefonu oluyo arasaniz yardimci olabilirler ben bir sıkıntı olusra arıyorum yada mesaj atiyorum