drn5410 Nisababy uyurken kes canım bide ben tırnak makası setinin makas şeklinde olanı ile daha rahat kesiyorum diğeri ile yapamamıştım
DuyguDamla Nisababy benim kızım 4 aylık hala bile keserken tedirgin oluyorum bi alışamadım bu işe yaa
Canselguler Nisababy bence 40 ı cıksın oyle kes 40lı bebek tırnagı kesilmez derler ben 40ı cıkınca kestim açhem buyudu hem de daha iyi kesildi minicik daha
Kip Bebek tırnak makaslari ile kesin ama çok dikkat edin derisini kesmeyin yakin paşam yardım ederdim gerçekten ilk kesmek insanı korkutuyor
Nisababy Canselguler çok uzun ama eldiveni çıkartıyor o yüzden çorap giydiriyoum çoraptan bile çıkıyor. Banyo yaparken de çiziyor kendisini
drn5410 Nisababy makas şeklinde olanla çok rahat kesersin canım 😊 etini kesmezsin onla görebiliyorsun diğeri beni zorladı şahsen
Keremtugra Tam dipten kesmeyin bi anda ceker elini etine gider çok cani yanar, banyoyu beklemenize gerek yok zaten cok yumusak bebeklerin tirnaklari kolay gelsin bu arada
BoraBora Sadece makas ✂️ şeklinde olanı kullanın diğeri çok tehlikeli ben o hatayı yapmıştım siz yapmayın :(
kukuleta Nisababy bunu okuyunca kendi zamanımı hatırladım bende böyle post açmıştım Cok korkuyordum 1 saate kesiyordum uyurken aman eti sıkışır fln diye inceleyip anca kesiyodum dikkatli kes törpüle zamanla alısırsın zaten.