karsiyakalianne 14 günlük bebeğim 24 saatten fazladır kaka yapmıyor. Uyandığında ağrıdan ağlıyor. Ne yapabilirim sevgili anneler?
Tued karsiyakalianne aynısı başına geldi 3 gunonce benimkide 18 günlük oturdum agladim vallaha o kivranirken …. en son gaz masajı yaptık 30 dk içinde beze sıctı çıkardı gaz kaka kuzum ..karnini soldan sağa saat yönünde parmak unlarınla tampon yap sağa gelince aşağı doğru sürü parmaklarını uzunlamasına canm
Ykt35 karsiyakalianne benim bebegim dogdugunden beri 2 3 gunde bir yapiyor ben ilk haftadn itibaren gaz sancisi cektim hala cekiyorum insallah bitfek ama normal hatta gecen 6 gn yapmadi ikiniyodu artik ama ikinmasi kabiz oldugu anlamina gelmiyor tabiki zorlanıyo agridan
Kip Sadece anne sütü alan Bebeklerde 24 saat uzun bir süre değil anlicaniz kabızlık diyemeyiz Gazi olabilir gaz masajı ve karnına ılık havlu tavsiye ederim
karsiyakalianne Tued valla çok teşekkür ederim çok sıkıntıdaydım ben de ağlıyordum sizin tavsiyeniz iyi geldi sağolun 🙏
karsiyakalianne Ykt35 benimki normalde 13 gündür günde en az 3 kere kaka yapardı, sutum yok mamadan herhalde 🤷🏼♀️