Prensesannesiveprensannesi Kızlar merhaba 2yasında bır kızım var saçları bayagı kıvırcık bonus gıbı 😂çok karısıyo bırbırıne ne yaptıysam olmadı kestirmekte ıstemıyorum kolay tarama spreyı aldım unı baby ama begenmedım tarayamıyorum artık sız ne önerırsınız 😊
DenizRuya Prensesannesiveprensannesi Ayni sorunu yasiyoruz malesef bekliyim bende burda dalin aldim cok memnun kalmadim belki baska oneri gelir 😊
Poncikbirannis Prensesannesiveprensannesi benimde kizim ayni :) gür ve cok fazla kıvırcık lüle lüle. Bende birsuru sac açıcı aldım ama pek ise yaramadilar. Obur turlu de cok cani yanıyor. Uçlarına biraz sac kremi sürüyorum napayim
Prensesannesiveprensannesi DenizRuya Poncikbirannis kaçtane şampuan degıstırdım yok olmadı farmasıyı önerdiler bebek için bı onu almadım 😂nasıl olcak bılmıyorum tarattırmıyo taramayınca daha kötü oluyo ayrıca arka kısmı daha çok tıftıklenme oluyo yattığı için 😂dıyorum bı yastık çıkar kessek kıyamıyorumda 😂
Poncikbirannis Prensesannesiveprensannesi ben aldım. Oda ise yaramadı. Kesmeyin ya kiz cocugu. Uclarina sac kremi surun. Ben oyle yapıyorum ağzına falan sokmuyor sonucta ellemiyor da sac kremi sürüyorum elidorun hem rahat taranır hem karışmıyor
[silindi] Gliss sıvı saç kremi kullanıyorum ben kendim için çok rahat taraniyor. Sizde taraga sıkıp o şekilde taramayı deneyin birde.