kitapkokusu_ Biraz komik bi soru olacak ama kızım 9 aylık kulakları kepçe olmaya başladı 🤭uykusunda çok dönüyor kulağının üstüne bandana takıyorum gündüz gece takamıyorum napsam düzelir mi acaba büyüdükçe
Mom14 kitapkokusu_ kepçeyse düzelmez benimde kulaklar kepçeydi bandanalar falan takmış anacığım genede düzelmedi kulağımın üstüne yatıyomuşum bende 🤣 orta okulda estetik oldum kulağımdan 🤣 o derece kepçeydi
turisinannesi kitapkokusu_ benim bebeğimin de bı kulağı kepçe gibi sağ tarafına çok yatıyor kulağının üstüne gördükçe düzeltiyorum ama duzelirmi tekrar bilmiyorum
Zuhal1414 kitapkokusu_ 9 aylıkken mi olmaya başladı o zamana kadar kemik gelişimi tamamlanmış olması gerekmiyor mu
Yasonunannesi kitapkokusu_ ay benim kızında kulakları öyle çok üzülüyorum ben yaa büyünce beni kizıcak diye bandanada yardım etmedi faydasız ne yapsam babasının kulağı öyle sanırım babasına brnzemis
Mom14 kitapkokusu_ aynen canım ilerde rahatsız olursa ameliyat ettirtiverirsin cok kolay bi ameliyat zaten ücretsiz devlette olmuştum
kitapkokusu_ turisinannesi ne zaman yan yatsa düzeştiyorum ama işte gece yatıyor yatabildiği kadar ne zaman görsem kulağının üstüne yatmıs
kitapkokusu_ Zuhal1414 küçükken yoktu dönmeye basladıkça belirgin olmaya basladı suan banadana takıyorum gece takamadığım için kulağının üstüne yatıyor
kitapkokusu_ Yasonunannesi genetk mi oluyo bilmiyorum ama kulaklarının üstüe çok yatıyo gee uyurkem bndana denedim ama sabaa kadar çıkıyo gündüz kolluyorum ama gec kollayamadım bi de çok aşırı döndüğü için