sherlock_mom SevgiDemir burun yanması,tıkanıklık,boğaz ağrısı, eklem ağrısı,ateş , halsizlik,kulak tıkanıklığı ,şiddetli baş ağrısı, tat ve koku kaybı
ayperi00 Soğuk algınlığı olarak başladı hafif ateş eklem ağrısı tat koku kaybı iştahsızlık gözlerde kanlanma ishal her geçen gün saha kötü oldu 5 inci gün tamamen koku kaybım vardı 10 uncu gün şiddetli kas ve eklem ağrısı 15 gün sonra düzelmeye başladı tabi herkeste bu durum farklı.. emziriyorum ona göre 1 tane ilaç verdiler bebeğimden bulaştı emdiği için 1 günün sonunda atlattı çok şükür
SevgiDemir ayperi00 biraz ağır geçirmişsin canım gelmiş geçmiş olsun inşallah bende dün test yaptırdım sonucunu bekliyorum tat koku gitti hafif grip gibiyim ama sırt ağrım çok inşallah bebeğime geçmez korkuyorum biraz
SevgiDemir Gzdzeynep benimde tat koku kaybı hafif grip sırt ağrısı büyük ihtimalle pozitif çıkacak sonuç
ayperi00 SevgiDemir maske tak gece de çıkarma 2 saatte bi değiştir neye dokunursun hemen ellerini yıka bi de şiddetle ısrar ettiğim bi tavsiye kaymayan suyun içine 1 subardağına 1 çay kaşığı kekik düşecek kadar kekik çayı yap iç evde kim varsa için beni ayağa kaldıran o oldu