Evlilik 6 aylık kızım kabız oldu a101 den aldıgım zeytın yagu var kokusu guzel degıl versem kabızlıgına cozum olur mu hemen etki eder mj
Sucukluyumurtaa Evlilik ben kayısı kurusu suda kaynattm suyunu içirdim ve kayısıyı yedırdım ancak oyle söktü. Biraz fazla vermiştim
Erimyonca Evlilik tereyağını yarım çay kaşığı erit ver ben veriyorum hiç bişey olmuyor zararı yok canım
Ebrarveannesi Evlilik kabız bebeğe semiz otu varya onu yedir yemek gibi pişir ve yedir anında etkisini göreceksin tabi şu an bulabilirmisin bilmiyorum
Harvicell Evlilik 2 kayısı kırusunu sıcak suda bekletin ve iyice yumuşayınca parçalara bölerek çatalla ezin, armudu cam rendede rendeleyin karıştırın bu işe yarayabilir
Sucukluyumurtaa Ggdefne bende vermemiştim ilkini kabızlıkla tattı :) kayısının içinden 2-3 çay kaşığı vermiştim . Fazlada vermeyin ishal olur
Cnsudefne Evlilik kuru kayısıyı biraz sıcak suda bekletin ya da bi cezvede haşlayın kayısının kendisinden veya suyundan verin bi deneyin ben kayısının kendisini meyve sebze emziğine koyuyordum onu yiyor baya bir de zeytinyağı 👍🏻