biregesevdasi Arkadaşlar bebeğim 34 günlük kuyruk sokumunda moğol lekesi var bebeğinde bu lekeden olan var mı ? Varsa bi zararı oldumu (doktor herhangi bir zararının olmadığını söyledi) birde ne zaman geçer acaba ..
Serifeelifasel biregesevdasi bazen kalıcı olabiliyormuş canım benim kızımda ikisi büyük olmak üzere üç tane var kalçasında ilk başta kızımı düşürdüler sanmıştım 🤣🤦🏻♀️doktor normal dedi bı sıkıntı olmaz dedi🥰
Aylindenizz biregesevdasi Benim tek yumurta ikizlerinden birinde de tam kuyruk sokumunda mongol lekesi var, hatta ordan ayırt ediyoruz karıştırınca😃 Doktorumuz 3 yaşına kadar geçer dedi ama umarım geçmez
asyasare biregesevdasi benimde kizimin kuyruk sokumunda vardi 5 gun sonra 11 aylik olacak neredeyse bitti cok az bir seh kaldi buyudujcr geciyor canim
Esraugur2310 biregesevdasi Oğlum 2 buçuk yaşında rengi biraz hafifledi ama geçmedi. Doktoru büyüdükçe geçer dedi bir zarari falan yokmus.
Minikimmm biregesevdasi bizdede vardı canım doğduğunda şimdi yaşına girdi çok az var dr da geçer dedi babasında da varmış bebekken geçer yani
BabyGroot biregesevdasi benim kızım da da vr kuyruk sokumunda ve bacağında olabiliyormuş normalmiş zararı yokmuş genellikle geçermiş m klıco da olabilirmiş zaman gösterecek 😊 9 aylık şu an ilk zamankine göre rengi açıldı biraz büyüdükçe de genişliyor tabii