Pasaannesiiii Merhaba anneler bugün aranıza katıldım, zor bir normal doğum süreci yaşadım, dikişlerim var ne zaman geçer ve nelere dikkat etmeliyim? Tecrübeli anneler
Alparslan-mom Pasaannesiiii geçmiş olsunn benim cok yoktu dikisim ama yirtik vardi o daha zor bence 40 muayenemde kanamıştı. Umarim sizde oyle bir sey olmaz. Benim doktorum sadece kuru tut dedi. Krem vs kullanmadim. Ve epizyotomi cok cabuk iyilesmisti. Her tuvalet sonra sac kurutma ile kurutun hem peceteyle ugrasmazsiniz. peceteyle bi dokundurun kalan nemi kurutma makinesiyle kurutun.
2kuzu-annesi Pasaannesiiii dr un verdiği antibiyotik ve ağrı kesiciyi ihmal etme her 3 saatte bi pedini değiştir her tuvalet sonrası ılık suyla yika batikon sür üstüne oturms
Cansuderen28 Öncellikle geçmiş olsun🙏🏻 2 -3 hafta içinde düşerler o bölgeyi kuru tutun lavobaya gittikten sonra yıkayıp batikon sürün ve çamaşırınızı sık sık değiştirin
Alparslan-mom Pasaannesiiii içte oluyor dikiş. Ama doktorun kesisi olmadığı icin cok kontrollu olmuyor ve biraz daha zouyor insanı