balasininanasi Hanımlar kızımın poposu çok kötü oldu. Bildiğin ince ince kanıyo. Bepanthol kullanıyorum doğduğu günden beri ama bu sefer fayda etmedi. Silverdin kullansam bişey olur mu aranızda kullanan var mı
Defnos_20 balasininanasi canım silverdin hiç kullanmadım ama hamazenic kullandım iyi geldi bizimde bi ara çok kötüydü daha çok küçükken hamazenic iyi geldi birde kv demin tavsiyesiyle belogent merhem kullandım çünkü başa çıkamamıştım onlar hep kullandığını söyledi bende kullandım ve toparladı
Ozgeruya balasininanasi zalain diye bi krem var cnm onuda kullanabilirsin benim kızımında öyleydi o kremle gecti
Serap_74 balasininanasi neden öyle ıslak mı bıraktın çok güzel kurula pamukla benimde olmuştu pamukla silip krem suruyodum kurulamadan çok kötü oldu hep kuruladım güzelce bolca mustela sürdüm geçti sudecream de iyi diyolar ve daha bereketli ben ona basliycam
Nslhn53 Normalde bepantol kullanıyordum çok kötü olunca sudocrem eczacıdan aldım geçti şükür bebekler için zaten korkmadan kullanırsınız