Tugba10-5 Dorukum gece uykudan önce değil de normal gün içinde yani öğlen içirmiştim :) bağırsakları mükemmel çalıştırdı 😀
Aley_ Dorukum 1 yaşında, Gündüz kefir içiriyorum, gündüz kefir içmediği günlerde de akşamları yemekte kendi yoğurdu ile ayran yapıp onu içiriyorum.😌
Dorukum Tugba10-5 öğlen ben de içiriyorum acaba dedim veren var mı belki daha rahat uyutur diye düşündüm ama bakalım:)
Tugba10-5 Dorukum çok etki eder mi bilmiyorum ama ben kendi bardağına ayran yapıyorum gece 😀😀 ayran sanırım uyku yapıyor gidiyor 😄
Aley_ Dilanbulut Kefir çok besleyici ve sağlıklı. Doktorumuz bize 6.ayda verilebilir bir sorun olmaz, sağlığı için çok iyi demişti. 6.ayında vermeye başlamıştım.😌
Borasmomy Aley_ kefiri kendiniz mi yapıyorsunuz yapıyorsanız nasıl alıyorsanız da nereden ne marka alıyorsunuz ☺️
Aley_ Borasmomy Yapan bir arkadaşı var eşimin ondan alıyoruz şu sıralar ama onun öncesinde bulamadığım için içiminkini vermiştim.☺️
Borasmomy Aley_ anladım canlı kefir mayası bulmak gerekiyormuş galiba ben de beceremem diye hiç girişmedim ama hazır alıpta vermekte istemedim alayım ben de olmadı teşekkür ederim ☺️
Aley_ Borasmomy Bende baya araştırmıştım içerik olarak yapılış vs en yakın içim markası olarak buldum. Yorumlar falan da o yöndeydi yine sizde içeriğini araştırabilirsiniz tabi.
Borasmomy Aley_ araştırayım canım aynen birinde daha görmüştüm burada migrostan aldım demişti ama markayı hatırlayamadım değişik bir şeydi adı sanki