Silaa Merhaba anneler 3ay 10gunluk bebeğimi hem emziriyor, hemde gün de iki kez mama veriyorum ama 10gundur kakasini yeşil yapıyor doktora götürdüm ama normal dedi senin yediklerinle alakalı dedi ama çok fazla yeşillik yemiyorum sadece kakasi yeşil ateşi ya da halsizliği yok bu durumu yasayan ya da nedenini bilen varsa yazabilir mi?Şimdiden teşekkürler..
[silindi] Silaa benim oğlumda 3ay 13 günlük dediğiniz gibi arada koyu yeşil kaka yapıyor rota aşısı yaptırdınızmı ben yaptırmadan önce öyleydi şimdi azaldı sanki
Melisa07 Silaa birebir aynı durumu aynı ayda yaşıyoruz hatta bizimki bir de su gibi sizinkinin kıvamı nasıl?
[silindi] Silaa bi kaç gün daha sürüyo sonrasında düzeldi hemşire bana kakasında kan görürseniz doktora götürün demişti birde farklı bir doktora götürün isterseniz süt ve süt ürünleri alerjisi olabilir sümüksü gibimi peki
Silaa Deletedmom71 Ben yeni başladım mamaya 15gundur veriyorum onun öncesinde hiç böyle bisey olmamisti
Silaa Melisa07 benim katı yapıyor hatta yaparken kendisini sıkıyor mamayı 15gundur veriyorum onun öncesinde sadece emziriyordum ve su gibiydi
[silindi] Silaa mamasını değiştir canım bağırsakları kaldırmıyo olabilir sindirilmeden kaka yapıyolarsada yeşil olabiliyor bir doktor sitesinde okumuştum
Sevoanne Aşırı tatlı baharatlı yiyecekler tüketiyor musunuz YadA ön sütünüz fazla geliyor olabilir kısa emmeleri var mı