Sdatrk Arkadaşlar slm. Bebeğim 6 aylık ayakkabı almak istiyorum malum avm gezip bakamıyorum internetten alicam ama nasıl bişey almam gerektiğini bile bilmiyorum numarasını nasıl secicem nasıl bı model almam gerekiyor yardımcı olur musunuz 😇🙏
DogaLina Sdatrk canim disarda giydirmiceksen malum pandemiddn dolayi diyorum evin icinde ayakkabi giydirme. corapla veya ciplak ayakla basmasi kaslarini daha cok guclendiriyo. he illa yok alicam diyosanda ortopedi doktorumuz bize ayak bilegini tutan bilek kismi sert ayakkabi almamizi soylemisti oyle giydiriyorum
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Sdatrk Yürüme öncesi ayakkabılardan almalısın. Ayağı üşümesin diye, yürütmeyeceksin sonuçta. ☺️ e bebek first step markalar tam da buna göre uygunda fiyatı 👌🏻
Sdatrk DogaLina markete doktor kontrolune anneme vs giderken ayakları üşümesin diye istiyorum açıkçası evde zaten giymez 😊
DogaLina Sdatrk ona astranot tarzi bi kiyafet alsan daha iyi sanki cunku ayakkabilar pahali patik ayakkabilar yada ev patigi tarzi biseh bak. adidasta patik modeller var ama 200 tl flndi en son