Cansu1035 Ne zaman süre sonra adet oluyor, emziriyorum. 5 gündür sezeryan kanaması yoktu bugün geldi 32. Günümüz. Adet 40 dan önce geliyor mu
eylulbebesi Cansu1035 benim de 40ıma yakın artmıştı kanamam. 40 içindeki kanama adet sayılmıyormuş ben 40ım çıkar çıkmaz adet olmuştum
KardelenYB Cansu1035 hayır gelmez kanaman 40 a kadar aralıklarda gelir doktorunun söylemiş olması gerekiyor
Gizemabc Cansu1035 Kisisinw gore degisiyormus. Ben ilk 41.gunumde regl oldum. Sonrasinda 2 ay oldum 2 ay olmadim. Oyle duzensiz bir sekilde gitti. Son 3 aydir duzene girdi diyebilirim. Kizim 11 ay 17 gunluk. Emziriyorum o da duzensizlik yaparmis.
S100516 Cansu1035 50 gün sürdü kanamam 10 gün sonrada adet oldum. 8 aydır düzenli oluyorum düzensizlik vardı doğumdan sonra o da düzene girdi şükür ☺️
Cansu1035 KardelenYB evet söyledi 5 gün gelmeyip şimdi gelince merak ettim. 40 bittikten sonra bir kaç ay içerisinde mi geliyor kişiye göre değişir mi
KardelenYB Cansu1035 valla hemen gelen de var 1 hfta sonra felan aylarca gelmeyen de var bünyeye göre değişiyor canım
eylulnisa_20 Benim 4 ay oldu hala adet görmedim 🤔 2 kere lekelenme şeklinde geldi sadece , acaba sütüm geldiği sürece böyle mi olcak