Sugu İki aylık bir miniğim var günde duble bir fincan türk kahvesi tüketiyorum sizler ne kadar tüketiyorsunuz veya emziren bir anne için olması gereken??
Taelif Sugu Merhaba. Kucukken sabahtan içersem içerdim kahve, aksam içersem o gece gec uyur cok uyandırdı. Yaşına kadar neredeyse etkiledi benimkini. Simdi 18 aylik fark etmiyor artık 🤣
Sugu Mavismila sütten geçiyor yani birde sürekli huzursuz bir bebekse benim gibi mutlaja etkilenir🤦🏻♀️
Egeninannesi_ Merhaba ben ertesi gün hapı kullandım bebegimi kaç gün emzirmemem gerekiyo aranızda kullanan oldumu hiç bilgi verin lütfenn
Cerenaslan Egeninannesi_ Benim bebeğim 2 aylıktı içersem 1 hafta emzirmemem gerektiği söylenilmişti. Hem doktorum hem ebe arkadaşım ve eczacı. Ben de kullanmamıştım.
Aliveannesiiii Taelif aaa şuan acaba benimde mi o yüzden diyorum çok geç uyuyor çok sık kalkıyor :( kahve içtiğimdense artık içmem :(
Egeninannesi_ Beren94 2 gündür emzirmiyorum oglum da çok mız mızlanıyo meme istiyo 2 gündür sagıp döktüm
Gizemabc Sugu Her seyin fazlasi zarar prensibi gecerli. Hem hamilelikte hem de dogumdan sonra emzirirken kahve sevdamdan hic vazgecmedim, vazgecemem. Kizim 11 ay 17 gunluk. Gu de 2 kez birer kupa filtre kahve iciyorum. Faydasi var zarari yok😅🤪
CemreKerem35 Sugu eğer bebeğinizde bir problem yapmıyorsa bir fincan içebilirsiniz ama uykusuzluk gibi bir sorun yaşarsanız etkiliyor demektir o zaman icmemenizi öneririm .
Angars Sugu deneyebilirsin ben ictigim ertesu gun anlayabiliyorum bide acayip findik yerdim hatta findik ezmesi yerdim bol bol ertesi gun bebegim kivranirdi 😟😟🙄
Sugu Angars ya bende çikolata da yaşadım onu onlar iyi olsunda biz biraz sevdiklerimizden uzak kalırız