Aybarskomm Kizlar doğrumu yapıyorum yanlismi bilmiyorum ya çevresel faktörler de kafamı o ladar çok karistiriyorki bu konuda mesela biz sabhlari çok erken kallarz gecede erken uyuduğu için 8 gibi kahvalt ettiriyorum sonra 10 gibi uyuyor mama içiyor uyumadan önce 150 CC kadar 12 gibi uyanır iki tane meyve yer bı mandalina bir muz gibi saat 1 e kadar anca yiyor zaten sonrw 3 gibi tekrar uyuyor ve tekrar bn ona 150 CC mama veriyorum 5 gibi kalktığında da yarım saat sonra filan akşam yemeği yer sonra saat 8 de de uyuyr 180 CC içiyor o zman mama ya bna diyorlar mamayı kes aadece gece ver kafam allak bullak oldu ne yapayım sasirdm
Mirage91 Aybarskomm Biz her ay doktor kontrolüne gideriz. 8 aylık olucaz günde 4 mama içeriz, 3 tane de ek gıda. kahvaltı,etli sebzeli püresi,meyve püresi. Doktorumuz dedi 4 mamayı geçmeyin 9ncu ay azaltıcam 3 mamaya indiricem dedi sakın vermemezlik yapmayın
Damla93 Aybarskomm canım sanki öğle öğününle akşam öğününün yerini değiştirsen daha iyi olur gibi akşam mama vermek daha iyi gündüz biraz daha sağlam yese daha güzel olur
Mhmtarn Aybarskomm hayir mamayi kesme hala ihtiyaci var bizim gubluk rutinimiz sole sabah 6 da kalkar 210 cc mama yer 9 10 gbi kahvalti sonra uyku sonra 1 gbi meyve 3 gbi tekrar 210 cc tekrar uyku ve 6 gbi aksam yemeği sebze kiyma tavuk vb sonra aksama 8 9 arasi yatmadan bi 210 cc daha ve gece 12 de bi mama daha içiyor ben 10 bucuk aylik
asyasare Aybarskomm hayir dinleme onlari. benim annemde aynisini diyor mamayi kes sadece gece yatsrken ver diye. sacmalik. 9 aylik bir bebek yuzde 50 mama ( anne sutu) yuzde 50 ek gida seklinde beslenmeli. beslenme duzeniniz dogru. kizim 10.5 aylik bizde 9. aydan beri bu sekildeyiz 3 kere mama iciyor ve ben de sizin gibi uykuya yatmadan once veriuorum. yani once ek gidasini verip uyku zamani mamasini veriyorum olmasi gereken bu zaten. sabah 9 daa uyanir kizim kahvaltsini yapar 12.30 gibi 210 cc mama icer uyur. 2 gibi uyanir ogle yemegini yediririm bazen corba bazen yulafli meyve vs sonra 4.30 gibi bir daha 210xc mama ve uyur. 6 gibi uyanir 6.30 gibi aksam yemegi yeriz. 9 gibi se 210cc mamasini icer 9.30 gib uyur