Melisasbasi Kizim 3 ay 17 gunluk burnu tikali fizyolojik serum yapıyoruz sürekli baskada bisey vermedi doktor ama çocuğun burnu halaa tikali hic değişme yok ne alsam açabilirim yaa
Ruzgarbaby Melisasbasi uyuduğu odaya nem ölçer al canım en fazla 50 olması lazım bende cok serum kullandım olmadı acmadı hic sonra doktorum nem oranını sordu bilmiyordum nem derece aldım evde 3 gün baktım 85 lerde doktoru aradım ve kızdı tıkanması cok normal dedi bende simdi 50 de tutuyorum
Gulsenaylin 2 ay 23 gunluk bizde serum kullandik ama hic faydasi yox gece uyurken cok tikaniyor agliyor sinirleniyor uyuyamamiyor.
Melisasbasi Gulsenaylin hic bi ise yaramiyo serum ya 1 saat aciyo gene ayni ne uyku uyuyo ne mama iciyo hayret yani hic bisey vermiyorlar da cekiyo çocuk öyle
Melisasbasi Ruzgarbaby ama benimki nezle oldu normalde tıkalı değildi bisey kullanmiyorduk nezle olduktan sonra bir türlü duzelemedi
Busraogretmen17 Suan kızım 5 ay 5 günlük durum bizde de öyle ne hava makinası ne serum iyi geldi ne yapabiliriz 😔